söndag 4 juli 2010

Vecka 35

Å 40 dagar kvar :D Börjar sakta men säkert fatta att det snart är dax, å jag/vi som inte börjat förbereda speciellt mkt ännu... men får väl ta tag i det denna vecka ;) å kanske e de snart dax för att packa bb-väskan!?!
Japp, det här såhär man ser ut ;)












"Nu ökar man snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till fostret, som nu väger ungefär 2400 gram. Det har blivit knappt 47 centimeter långt. Fostret har lagt på sig mer fett. Huden är tjockare och har fått en ljusrosa färg. Det ulliga hår som tidigare funnits på kroppen är borta, och huden är täckt av rikligt med skyddande fosterfett. Om barnet skulle födas nu kan det vara så insmort att huden är vit och kletig av allt fett. Fettet gör att huden blir mycket mjuk. De flesta barn ligger med huvudet nedåt. När barnet har ställt in sig på rätt sätt känner många en lättnad. Nu börjar det bli mer verkligt, snart kan barnet komma. Livmodern har vuxit sig så hög att den når upp under revbensbågen."
hämtat fr 1177

Mår rätt bra nu :D lider inte alls av solen, som tur är. Har dock lite svårt att sova på nätterna, o det börjar bli rätt tungt.
Ibland kommer det över mig när jag sitter o kikar ner på magen ;) att det bara är för underbart att det faktiskt är en liten människa där inne :D som snart e redo att göra entré!

3 kommentarer:

  1. Åh, så härlig den ser ut :) Snart kanske bebis tittar ut?! Skönt att vara hemma igen nu, speciellt som vi har 30 grader varmt här med :)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Snart är de dax, helt sjukt va fort de går...

    SvaraRadera
  3. Åhh vilken härlig mage du har!! :) Superfin!

    Om du känner för det så kanske vi kan ta en lekdejt i parken i Gimo någon dag med tjejerna? Vill du så kan du dessutom få klämma och känna på väskorna "live" har ju ett eget "kit" med alla väskorna hemma som jag kan ta med mig så kan du titta ut din egen favorit i lugn och ro :)

    Kanske kan vi dra ihop fler tjejer, Cilla och Johanna (kärleksallen) med barn också? Vore super kul!! :)

    Ha en härlig kväll, kramar i massor - Jenny

    SvaraRadera