onsdag 7 september 2011

Vi e på gång...

Yes, nu börjar badrummet ta form på allvar :D Just nu håller snickaren & E på o flytspacklar hela golvet. Igår hittade vi äntligen klinkers + mosaik som vi gillade. Inte alls som vi planeratde o tänkte från början, men det kommer bli så snyggt! Dock bjuder jag inte på någon "sneak peak" här inte ;) ni får glatt vänta.

Idag blev vi hemma :) Båda barnen sov urdåligt i natt, så vi orkade helt enkelt inte ta oss till dagmamman. Lite fundersam över om det var någon "sjuka" på väg, men de verkade pigga. Eddie har dock varit ganska så gnällig, men det får vi skylla på en dålig natt + dåligt väder. Fy, vad det har regnat här idag. Det är först nu efter middagen som vi vågat oss utanför dörren ;)
Vid lunch fick vi glatt besök av Emma & killarna :) Så lite lek o prat var uppskattat, en dag som denna ;) Skoj att båda småkillarna nu traskar omkring, å inte låter sina storasyskon vara ifred ;)
Sunshine tog dessutom snabbt tillfället i akt att åka med moster hem, när hon tittade förbi en snabbis efter jobbet.
En trött tjej
Nu sitter jag här o försöker komma in på min mail, men den verkar vara ur funktion... :( Senare väntar lite "kvällsjobb" = C-uppsatsläsning.
Kram//i

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar