fredag 16 september 2011

Fredag

I denna tillbringade jag i princip HELA dagen igår...
Vår fantastiskt underbara fåtölj - tack för att du finns!
Liten vaknade (igår morse) med "febran" å den steg snabbt till 39.8 så det var bara till att ge upp tanken på att göra något annat än att ha honom i knäet. Storasyster var oxå hemma, men det gick över förväntan då hon lekte såå bra inne på sitt rum. Så dagen flöt på ganska så bra, Liten sov korta stunder om vartannat o jag tittade på alla dåliga serier på tv´n. Som tur var det BodyPump på kvällen :) välbehövligt att få komma hemifrån o göra av med lite överskottsenergi ;)

I onsdags hade vi iaf STORSTÄDNING här hemma. Så nu är det bara vårt sovrum & Sunshines rum kvar :) hoppas kunna ta dem i helgen. Så nu är textilierna färdigsydda till Litens rum å här ser ni resultatet:


Ugglor i fönstret o på bänken
Nya sängkläder - påslakan & örngott i samma :)

 Anledningen till att datortiden inte funnits heller, är det förbenade badrummet. Har 2 kvällar denna vecka "rollat på" en fuktspärr, men behöver nog lägga på ett lager till, så nu ska snickar´n tillbaka o ev. förbättra å sen hoppas jag att det är dax för klinker & kakel :) Äntligen! Längtar verkligen nu!!! Vill att det ska bli klart - NU!

Jobba, jobba, jobba
Tidigare i veckan var vi ju iväg o firade en nybliven 1-åring :) Gott mellisfika o en massa lek & bus såklart!
Sunshine & L försöker hjälpa 1-åringen med paketen...
Idag blir en lugn dag. Sunshine är iväg till dagmamman. Liten har slocknat en stund å jag ska väl ta o diska undan lite :) Men först måste kaffe drickas ur.
Min lille sjuka prins - äter "mellis" utomhus tidigare i veckan
 Kram//i

1 kommentar:

  1. Å vad gulligt det blev med uggletyget!! Skickar lite hejarop till badrumsarbetet också ;-). Been there, done that och det tar tid, men den som väntar på nåt gott...

    Kram!

    SvaraRadera